Mersin polisinden uyuşturucu baronlarına darbe

Tarih: 9 Ağustos 2024 Cuma 18:40

Mersin polisi, yaptığı başarılı bir operasyonla 4 uyuşturucu tacirini yakalarken 46 paket halinde 47 kilo 280 gram uyuşturucu maddeye de el koydu.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmaları sonuç verdi. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde kullanan ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan teknik ve fiziki çalışmalar  sonucunda tespit edilen şüphelilerin belirlenen adreslerine operasyon düzenlendi.
Düzenlenen operasyon sonucunda 46 paket halinde 47 kilo 280 gram metamfetamin olduğu tespit edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla bağlantılı olduğu tespit edilen 4 şüpheli Narkotik ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.


Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA