Başarır, anketlerin şampiyonu

Tarih: 7 Ağustos 2024 Çarşamba 14:41

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, yapılan anketlerde vatandaşın en beğendiği milletvekilleri arasına girmeyi başardı.

 

 

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, iki farklı araştırma şirketinin yaptığı ankette vatandaşın en beğendiği milletvekilleri arasına girmeyi başardı.
MLS Araştırma tarafından "TBMM’nin en çalışkan milletvekilleri" anketinde 9 bin 820 katılımcının verdiği cevaplarda 3’üncü sırada yer aldı.
ORC Araştırma tarafından yapılan vatandaşlara göre "Muhalefetin en etkili 10 milletvekili" anketinde ise yüzde 17.8 oy alarak birinci olmayı başardı.
Ali Mahir Başarır’ın bu başarısı etkili bir muhalefet yapmasının yanı sıra, sosyal medyayı çok iyi kullanarak kısa süre içerisinde kitlelere ulaşabilmesinden kaynaklanıyor.


Etiket: mersin, alimahirbaşarır,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA