Mersin polisinden kaçak deterjana temiz operasyon

Tarih: 31 Temmuz 2024 Çarşamba 10:29

Mersin polisi, piyasaya sürülmek istenen 50 ton kaçak/sahte temizlik deterjanı ele geçirirken olayla ilgili 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

 



Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce kaçakçılık faaliyetlerine yönelik yürütülen çalışma sürüyor. Çalışmalar kapsamında; iki depoda yapılan aramada yaklaşık 50 ton kaçak/sahte temizlik deterjanı ele geçirildi. Ele geçen ürünlerle ilgili tasnif ve taşıma işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
Ayrıca, kaçak/sahte temizlik deterjanlarının, tuz görünümlü torbalarda Mersin'e getirilerek bir markaya ait ambalajlara konulmak suretiyle paketlendiği ortaya çıktı.
Operasyonda gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinde ürünlerin başkasına ait olduğunu, paketleme işi bittikten sonra ürünlerin yurtdışına götürüldüğünü de ifade ederken, soruşturma sürüyor.

 

 


Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA