Doç. Dr. Özbozkurt ve Dr. Yeşilkuş’tan Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’na kitap takdimi

Tarih: 30 Temmuz 2024 Salı 08:49

Uluslararası Strateji Uzmanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, çalışma arkadaşlarıyla kaleme aldığı ‘Siyasetin Dijital Mimarisi: Sosyal Medya’ kitabını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na hediye etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla resmi açılışı yapılacak olan Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda incelemelerde bulundu.

Akademi Derneği Başkanı ve Uluslararası Strateji Uzmanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilirlik Elçisi Dr. Fatma Yeşilkuş ve TV Yorumcusu E. Tuğgeneral Prof. Dr. Esat Arslan ile kaleme aldığı, ‘Siyasetin Dijital Mimarisi: Sosyal Medya’ başlıklı eseri Bakanı Uraloğlu’na iletti. Havacılık yönetim stratejileriyle ilgili çalışmalar da yürüten Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, ‘Havacılıkta Bilinçli Farkındalık ve Mental İyi Oluş’ başlıklı yeni kitabını da Uraloğlu’na takdim etti.

Özbozkurt ve Dr. Yeşilkuş’a teşekkür eden Uraloğlu, genç bilim insanlarına başarı diledi.


Etiket: mersin, bakan, abdulkadiruraloğlu, onurbaşarözbozkurt,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA