Aydıncık’ta hummalı çalışma devam ediyor

Tarih: 27 Temmuz 2024 Cumartesi 13:43

Mersin’in Aydıncık ilçesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Aydıncık ilçesinde yaptırılan 120 yat bağlama kapasitesi inşaatı sürüyor.

 

 

 

Mersin’in Aydıncık ilçesinde 120 yat bağlama kapasitesi, alışveriş ve sosyal donatı alanlarını da içine alan Yat Limanı’nın inşaatı sürüyor. Aydıncık Yat Limanı tamamlandığında özellikle turizm ve ticaret sektörü açısından ilçeye değer katacak.
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, gittiği Aydıncık programı kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Aydıncık ilçesinde yaptırılan Aydıncık Yat Limanı inşaat alanında incelemelerde bulundu.
Yetkililerden bilgi alan Vali Ali Hamza Pehlivan, "Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Aydıncık ilçesinde yaptırılan, özellikle turizm ve ticaret sektörü açısından Mersin’e ve ilçeye değer katacak olan ‘Aydıncık Yat Limanı’ projesinde devam eden geri saha dolgu, tahkimat ve ana mendirek çalışmalarını yerinde inceledik, yapım sürecine ilişkin bilgiler aldık. Altyapı çalışmalarında yüzde 88 seviyelerine gelen yat limanının, 120 yat bağlama kapasitesi, alışveriş ve sosyal donatı alanları ile birlikte önümüzdeki yıl hizmete açılması planlanmaktadır" dedi.


Etiket: mersin, aydıncık,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA