Silifke Belediyesi’nden ücretsiz tercih danışmanlığı

Tarih: 26 Temmuz 2024 Cuma 13:29

Mersin’de Silifke Belediyesi tarafından üniversite tercihi yapacak öğrencilere özel,Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi’nde ‘Ücretsiz Tercih Danışmanlığı Günleri’ başladı.

Mersin'de Silifke Belediyesi, üniversite tercihi yapacak öğrencilere özel, 25.07.2024-02.08.2024 tarihleri arasındave saat 16:00-19.00 saatleri arasında Ücretsiz Tercih Danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Silifke Belediyesi tarafından üniversite tercihi yapacak öğrencilere özel,Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi’nde ‘Ücretsiz Tercih Danışmanlığı Günleri’ başladı.

Tercih kapsamında üniversite adaylarına, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanları gibi kriterlere göre tercihlerini doğru yapabilmeleri için destek olunuyor.

BAŞKAN TURGUT: GENÇLERİMİZİ HER ALANDA DESTEKLİYOR VE ÖNEMSİYORUZ

Ücretsiz Tercih Danışmanlık Günleri hakkında bilgi veren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizi ve gençlerimizi her alanda önemsiyoruz. Silifke Belediyesi olarak düzenlediğimiz ücretsiz tercih danışmanlığı kapsamında adaylarımız, üniversiteler ve bölümler hakkında, seçeceği meslekler hakkında merak ettikleri soruların tüm cevabını bulabilecekler.Öğrencilerimizi, tercih dönemini daha kolay ve rahat geçirebilmeleri adına Dr. Ali Su Halk Kütüphanemize davet ediyoruz. Özellikle merkeze uzak mahallelerimizde yaşayan öğrencilerimiz, 25.07.2024-02.08.2024 tarihleri arasında vesaat 16.00-19.00 saatleri arasında tercih konusunda görev yapan rehber öğretmenlerimize her konuda fikir danışabilirler. Ben adaylarımızın hepsine başarılar diliyor, hayallerinin gerçekleşmesini temenni ediyorum’ dedi.


Etiket: mersin, eğitim,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA