Vali Pehlivan, LGS’nin en iyilerini ağırladı

Tarih: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 11:05

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Liselere Giriş Sınavında (LGS) birincisi olan öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.

 

Mersin Vali Ali Hamza Pehlivan, Liselere Giriş Sınavında (LGS) Türkiye 1’ncisi olan öğrencileri ve velilerini Valilik makamında ağırladı.
Ziyarete; İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Burğut, Mehmet Adnan Özçelik Ortaokulu Müdürü İsmail Şengül, Erdemli Şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin Ortaokulu Müdürü Muhammet Sopalı, Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Fatin Rüştü Tuncer, Anamur Sınav Koleji Müdürü Muhammet Gümüş, Tarsus Gelecek Koleji (Ortaokul) Müdürü Oğuzhan Güneş, Mezitli Gelecek Koleji Müdür Yardımcısı Evren Çapan ve öğrenci velileri katıldı.
Vali Pehlivan, LGS’de üstün başarı göstererek Türkiye birincisi olan öğrencilerimizi ve onların şahsında sınava giren bütün öğrencilerimizi tebrik etti. Başarılarında emeği olan öğretmenlerine ve velilerine ayrıca tebriklerini iletti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden ve tecrübe paylaşımında bulunan Vali Pehlivan, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

 


Etiket: mersin, eğitim,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA