Silifke’de yollar asfalta kavuşuyor

Tarih: 23 Temmuz 2024 Salı 11:14

Mersin’in Silifke ilçesinde, Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, yol asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Mersin'de Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, beraberinde İlçe Başkanı Zarif Korkmaz ve Başkan Yardımcısı Osman Şen ile birlikte, Arkum mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalarla ilgili teknik personellerden bilgiler aldı.

Silifke Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, yol asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kent genelinde planlı bir çalışma yürüten yol yapım ekipleri, şehir merkezi ve Arkum Mahallesinin belirli noktalarında çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Turgut; kent merkezi ve mahallelerde, asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalıştıklarını, kent genelinde hizmet almadık tek bir mahalle bırakmayacaklarını açıkladı.

‘MAHALLELERİMİZE EŞİT VE ZAMANINDA HİZMET ULAŞTIRIYORUZ’

Silifke Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle kent genelinde hizmet almamış tek bir mahalle bile bırakmayacaklarını açıklayan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Bugün Arkum mahallemizdeyiz. Hafta içi hafta sonu demeden yaz mevsimini en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Yol asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Mahalle Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen asfaltlama ile ilgili talep ve sıkıntıları, belediyemizin imkânları dâhilinde değerlendirmeye alıyor ve anında çözüme kavuşturuyoruz. Kış aylarında aşırı yağışlar sebebiyle yıpranan ve bozulan yollarda öncelikle alt yapı çalışmalarını tamamlayarak, yaz aylarında asfalt bekleyen yollarımızı sıcak ve soğuk asfalt ile buluşturuyoruz. Silifke Belediyesi olarak şehir merkezimizde ve mahallelerimizde asfaltsız yol, hizmet almadık mahalle bırakmayacağız. Hizmetlerimiz mahallelerimize ve halkımıza hayırlı olsun’ dedi. 

BÜYÜKŞEHİR VE SİLİFKE BELEDİYESİ, UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte uyumla, huzurla ve memnuniyetle bir çalışma yürüten Silifke Belediyesi, gerek altyapı çalışmaları, gerekse doğal şartlar sebebiyle bozulan yollarda çalışmalarını yoğunlaştırdı. Silifke ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri uyum içerisinde çalışarak, mahallelerde yeni açılan yolları da sıcak ve soğuk asfalt ile buluşturmaya devam ediyor.

Arkum mahallesinde yürütülen asfaltlama çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarı ve vatandaşlar, çalışmalar için Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve ekibine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve ekibine teşekkür ettiklerini bildirdiler.


Etiket: mersin, silifke,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA