Sosyal medyadan yayın açınca yakalandı

Tarih: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 10:45

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) Kasten Yaralama suçundan aranan bir kişi düzenlediği operasyonla kıskıvrak yakaladı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT); Akdeniz ilçesinde tartıştığı 2 kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan ve ormanlık alan ile bahçelerde saklanan suçluyu yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.
Jandarma ekipleri yaklaşık 15 gündür firari olan şüphelinin yakalanmamak ve hayatını idame edebilmek için farklı güzergâhlar kullanarak yerleşim yerlerinden yiyecek temin ettiğini tespit etti. Araştırma ve soruşturmayı derinleştiren Jandarma; şüphelinin saklanmış olabileceği ormanlık alan ve bahçelerde arama faaliyete başlattı.
Arama çalışmaları sırasında tespit edilen ayak izleri ve yaşam malzemesi artıklarından çemberi daraltan ekipler şüphelinin saklandığı alanı belirledi. Gizlilik içinde sürdürülen arama faaliyet sonucunda şüpheli şahıs saklandığı narenciye bahçesinde ağaçlar arasında yakalanarak gözaltına alındı.
Yakalanan şüpheli yakalandıktan sonra şaşkınlığını “Saklandığım alanda beni kimse yakalamaz diyordum, ancak Jandarma beni yakaladı" diyerek dile getirdi.
Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiket: mersin, jandarma, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA