Başkan Turgut, sorun dinledi

Tarih: 19 Temmuz 2024 Cuma 13:04

Mersin Silifke ilçesinde Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek hep sorunlarını dinledi hem de ihtiyaçları belirledi.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, beraberinde İlçe Başkanı Zarif Korkmaz ve Başkan Yardımcısı Osman Şen ile birlikte, Kargıcak, İmambekirli, Senir, Nuru ve Pelitpınarı mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

‘GEÇİCİ DEĞİL KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ’ 

Başkan Turgut’un mahalleleri ziyaretinde ilk durağı Kargıcak Mahallesi oldu. Mahalle muhtarından, mahallenin ihtiyaç ve talepleriyle ilgili bilgi alan Başkan Turgut, talepleri tek tek not aldı. Turgut, daha sonra sırasıyla İmambekirli, Senir, Nuru ve Pelitpınarı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.  

Kent merkezi başta olmak üzere, özellikle kırsal mahallelerde ziyaretlerini yoğunlaştıran, muhtar ve vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Başkan Turgut, mahallelerin sorunlarına geçici çözümlerle değil kalıcı çözümlerle hizmet gerçekleştirdiklerini belirtti. 

TURGUT: PLANLAMALARIMIZI YERİNDE YAPIYORUZ 

Mahalle ve vatandaş ziyaretlerini hem merkezde hem de kırsalda göreve başladıkları günden itibaren sürdürdüklerini ifade eden Başkan Turgut, ‘Uzak yakın demeden hemşerilerimizin ayağına gidiyoruz. Kapısını çalıyor, hal hatır soruyoruz. Bu ziyaretlerde, seçim sürecinde aldığımız notların yanı sıra göreve gelir gelmez tüm mahallemizde belirlediğimiz sorun ve beklentileri çözüme kavuşturmaya çalışıyor, söz konusu sorunları yerinde inceliyor, mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla istişareler gerçekleştiriyoruz. Yeni taleplerle ilgili de anlık çözüme kavuşacak olanları yerinde verdiğimiz talimatlarımızla karşılarken, kısa ve orta vadede çözebileceklerimizin de planlamalarını yine yerinde yapıyoruz” dedi. 

‘HER KESİMDEN VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARADA OLUYORUZ’ 

Ziyaretlerde muhtarlardan, sokaktaki vatandaşlara, kadınlardan, gençlere ve çocuklara kadar her kesimden vatandaşla görüşme fırsatı bulduklarını belirten Başkan Turgut, ‘Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kapımız her bir vatandaşımıza açık oldu. Ancak bunu asla yeterli görmedik. Bize ulaşamayan vatandaşlarımıza biz ulaşıyor, vatandaşlarımızı dinliyor, önceliklerini öğreniyor, sorunları yerinde tespit ediyor, çözüm yollarını onlarla yaptığımız fikir alış verişleriyle değerlendiriyoruz. Bu ziyaretleri, taleplerin ve devam eden çalışmaların yerinde tespiti, yeni başlayacak çalışmaların planlaması ve vatandaşlarımızla istişareler bakımından oldukça fazla önemsiyoruz. Kapımız vatandaşlarımıza her zaman açık olacak. Diğer taraftan da bu mahalle ziyaretlerimizde devam edecek.” diye konuştu. 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a mahalle ziyaretlerinde İlçe Başkanı Zarif Korkmaz ve Başkan Yardımcısı Osman Şen eşlik etti. 

 


Etiket: mersin, silifke


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA