Havalı silahlar bölge finali sürüyor

Tarih: 17 Temmuz 2024 Çarşamba 22:31

Mersin’in Erdemli ilçesinde Havalı Silahlar 15 Temmuz Milli Birlik Ve Demokrasi Kupası Bölgesel Finali devam ediyor.

 

Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen “Havalı Silahlar 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Kupası Bölgesel Finali’ sürüyor.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2024 faaliyet programında yer alan ve 15-20 Temmuz tarihleri arası 220 sporcunun katılımıyla Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen “Havalı Silahlar 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Kupası Bölgesel Finali” havalı silahlar yarışmaları sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu (TAAF) Başkanı Gürsel Çolakoğlu, TAAF Havalı Ateşli Silahlar As Başkanı Kadri Akgün, TAAF Mersin İl Temsilcisi Ferhat Geçim, Erdemli Atış Poligonu Tesis Amiri Onur Ersoy, yarışma hakemleri ve Antrenörler tarafından verildi.

Erdemli Atış Poligonun da düzenlenen “Havalı Silahlar 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Kupası Bölgesel Finali” 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü sona erecek.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA