Cumhurbaşkanlığı 2 akademisyenin yayınını kaynak gösterdi

Tarih: 16 Temmuz 2024 Salı 22:35

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ve Dr. Fatma Yeşilkuş’un çalışmalarını “Stratejik İletişim ve Stratejik Yönetim” başlıklı kitapta kaynak gösterdi.

Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ve Dr. Fatma Yeşilkuş’un bilimsel çalışmaları, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı, İletişim Başkanlığı tarafından yayınlanan “Stratejik İletişim ve Stratejik Yönetim” başlıklı kitapta kaynak olarak gösterildi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’un önsözüyle,Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Yayınları’nın “Stratejik İletişim ve Stratejik Yönetim” başlıklı kitabının ilk baskısı yayınlandı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, kaleme almış olduğu önsözde, “Türkiye İletişim Modeli’ni inşa ettiğimiz süreçte stratejik yönetim, stratejik iletişim ve stratejik liderlik yaklaşımlarını incelediğimiz bu eser ile literatüre anlamlı bir katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu eserin; iletişim ve medya profesyonellerine, kamu yöneticilerine, araştırmacılara ve akademisyenlere faydalı olmasını temenni ediyorum.” ifadesinde bulunarak yayınlanan eserin önemine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanlığıİletişim Başkanlığı tarafından yayınlananbu önemli eserde,Türkiye’nin yakından tanıdığı genç stratejik yönetim uzmanları Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Dr. Fatma Yeşilkuş’un bilimsel çalışmaları kaynak olarak gösterildi. Kitapta, Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt’un, “Liderliğin Yeni Paradigması: Stratejik Liderlik” ve Birleşmiş Milletler Sürdürülebilirlik Elçisi Dr. Fatma Yeşilkuş ile birlikte kaleme aldıkları, “Liderlik Davranışlarının Algılanmasında Yeni Nesil Stratejik Yönetim: Bilişsel Okulu’ndan Nörostrateji ve Nöroliderliğe Doğru” başlıklı iki farklı çalışmalarındaki bazı bölümlere yer verildi.

Strateji uzmanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt yapmış olduğu açıklamada, “Dünya genelindeki milyonlarca araştırmacı arasında, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayınlanan bu kıymetli eserde iki farklı bilimsel çalışmamızın kaynak gösterilerek çalışmamızın bazı bölümlerine yer verilmesi bizleri büyük gurur verdi ve bu alana yapmış olduğumuz katkı açısından da ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi.” şeklinde konuştu.

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilirlik Elçisi Dr. Fatma Yeşilkuş ise, “Kaynak gösterilen çalışmalarımızın dünyadaki ilk uygulamalı versiyonu olan ve tarafımızca literatüre kazandırılan Nörostratejik Yönetim projemizden elde ettiğimiz sonuçları da yakın zamanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’ye de ayrıca sunmuştuk. Çalışmalarımızın Cumhurbaşkanlığı ve ilgili kuruluşlar tarafından takdir görmesi bizleri onurlandırıyor.” dedi.


Etiket: mersin, onurbaşarbozkurt, fatmayeşilkuş,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA