Mersin polisi uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Tarih: 16 Temmuz 2024 Salı 11:37

Mersin polisi tarafından uyuşturucu kullanıcıları ve satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 58 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

 

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde kullanıcısı ve uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik çalışmaları sürüyor.

Çalışmalar kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonlarda; 39 uyuşturucu maddesi kullanıcısı ve 19 uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler yapılırken, operasyonda; çeşitli miktarlarda Metamfetamin, sentetik ecza maddesi, sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi, esrar maddesi, Hint Keneviri bitkisi, Ecstasy maddesi, kenevir tohumu, eroin maddesi, av tüfeği ve ruhsatsız tabancalar ve mühimmatları ele geçirildi.


Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA