Okçuluk Milli Takımı Avrupa zirvesinde

Tarih: 15 Temmuz 2024 Pazartesi 16:59

Romanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Gençler Şampiyonası’nda Mersinli milli gururumuz Mustafa Özdemir’inde yer aldığı Türk Milli Takımları 6 altın ve 7 gümüş madalya kazanarak toplamda 13 madalya ile ülkeler sıralamasında 1’inci oldu.

 

Romanya’nın Ploiesti kentinde gerçekleşen 2024 Avrupa Gençler Şampiyonası’nda Mersinli milli gurur Mustafa Özdemir’inde yer aldığı Türk Milli Takımlarımız 6 altın ve 7 gümüş madalya kazanarak toplamda 13 madalya ile ülkeler sıralamasında 1’inci oldu.

2024 Avrupa Gençler Şampiyonası, 8-13 Temmuz 2024 tarihleri arasında Romanya’nın Ploiesti kentinde gerçekleşti. 2024 Avrupa Gençlik Şampiyonası’nda Mersinli milli gururumuz Mustafa Özdemir, Kutay Tek ve Berkay Akkoyun’dan oluşan Klasik Yay U21 Erkek Takımımız final karşılaşmasında Fransa’ya 6-2’lik skor ile yenerek Gümüş Madalyanın sahibi oldu. .

Ayrıca Mersinli Milli sporcumuz Mustafa Özdemir ferdi olarak yarıştığı yarı final müsabakasında İtalyan rakibine yenilerek 4'üncü oldu.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA