Toros Üniversitesi’nden milli takıma muhteşem destek

Tarih: 5 Temmuz 2024 Cuma 21:29

Mersin’de Toros Üniversitesi Mezuniyet Töreni’nde, Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz ve öğrenciler, Milli Takım’a destek için muhteşem bir görsel şölen sundu.

Toros Üniversitesi Mezuniyet Töreni'nde, Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz ve öğrenciler, Milli Takım'a destek için muhteşem bir görsel şölen sundu. Servet Tazegül Spor Salonu'nda gerçekleşen mezuniyet töreninde, Rektör Arıöz'ün sürprizi büyük alkış topladı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz, konuşmasının sonunda katılımcılara büyük bir sürpriz yaparak Ay Yıldızlı Milli formayla sahneye çıktı. Işık gösterileri eşliğinde, Milli Futbolcuların isimlerini tek tek anons eden Rektör Arıöz ve öğrenciler, görsel şöleni tüm tribünlere üçlü çektirerek coşkulu bir atmosfer yarattı. Katılımcılar da bu heyecana ortak oldu ve salon adeta bir bayram yerine dönüştü.

Milli Takım'ın zafer yolunda yanlarında olduklarını belirten Rektör Arıöz, 6 Temmuz Cumartesi günü çeyrek final müsabakasında Hollanda'ya karşı mücadele edecek olan Milli Takımımıza başarılar diledi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA