Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Tarih: 5 Temmuz 2024 Cuma 10:30

Mersin’de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapanlara yönelik düzenlediği iki ayrı operasyonlarda 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik çalışmaları  sürüyor. Çalışmalar kapsamında Jandarma ekipleri; Toroslar ilçesinde bir  kişinin evinin bahçesinde uyuşturucu madde elde etmek amacıyla yasadışı kenevir ekimi yaptığını, Tarsus ilçesinde ise bir kişinin uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit etti.
Tespit edilen şüphelileri takibe alan Jandarma düzenlediği operasyonlar ile 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde arama yapan Jandarma ekipleri, 400 gr. kubar esrar, 282 kök kenevir ve 20 gram kenevir tohumuna el koydu.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Etiket: mersin, jandarma, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA