Toroslar’ın yüzme kursları, kursiyer bekliyor

Tarih: 4 Temmuz 2024 Perşembe 13:34

Mersin’de Toroslar Belediyesi’nin 16 Temmuz’da başlatacağı yüzme kurslarının kayıtları12 Temmuz’a kadar devam ediyor.

Mersin'de Toroslar Belediyesi’nin 16 Temmuz’da başlatacağı yüzme kurslarının kayıtları devam ediyor. Çukurova Mahallesi’nde bulunan olimpik yüzme havuzunda yaz spor okulları kapsamında gerçekleşen yüzme kursları için son başvuru tarihi ise 12 Temmuz olarak duyuruldu.

Toroslar Belediyesi’nin yüzme kursları, uzman yüzme antrenörleri eşliğinde verilecek temel yüzme eğitimleri, 7-18 yaş grubuna yönelik 2 etap halinde yapılacak.

'KURSİYERLER İÇİN SERVİS İMKANI'

 1. Etap 16 Temmuz - 02 Ağustos, 2. Etap 6 Ağustos - 23 Ağustos tarihleri arasında haftada 4 gün, 3’er hafta, günde 1 saat yapılacak kurslara katılacak kursiyerler için ücretsiz taşıma desteği de sağlanacak.

Yüzme kursuna katılmak isteyenler, Zeki Ayan Mahallesi’ndeki Belediye ana hizmet binası ile Halkkent Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki veznelere yatırdıkları 480 TL kayıt ücreti dekontu, kimlik fotokopisi, ikametgah belgesi, sağlık raporu ve 1 adet fotoğrafla birlikte Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu’nda kayıtlarını yaptırabilirler. Kurslar; şehit ve gazilerin birinci derece yakınlarına ücretsiz olacak.

Kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler; belediyenin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak Toroslar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetkililerine ulaşabilirler.

'ÇOCUKLARIMIZ HEM YÜZME ÖĞRENECEK HEM DE TATİLLERİNİ SPOR YAPARAK DEĞERLENDİRECEK'

 Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, sağlıklı yaşam için sporun büyük önem arz ettiğine dikkat çekerek, 16 Temmuz’da başlatacakları yüzme kurslarından binlerce çocuğun faydalanacağını söyledi.

Spor alışkanlığı kazanmalarını sağlamak amacıyla çocuklarını yüzme kurslarına göndermeleri konusunda ailelere çağrı yapan Başkan Yıldız, “7-18 yaş grubu arasındaki çocuklarımıza ve gençlerimize yüzme eğitimi verilecek, yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmayacak. Onların yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. İnanıyoruz ki bu kurslarımızda başarılı sporcular yetişecek. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için çok kıymetlidir” ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, toroslar,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA