Toroslar’da bir evden 7 kamyon atık çıkartıldı

Tarih: 2 Temmuz 2024 Salı 15:27

Mersin’in Toroslar ilçesinde Engelli bireylerin de yaşadığı kullanılmaz haldeki ev, ekipler tarafından 7 kamyon çöp çıkarıldı.

Mersin'de Toroslar Belediyesi,Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından saha çalışmaları sırasında çevreye yaydığı kötü koku sebebiyle tespit edilen çöp evden, 7 kamyon çöp çıkarıldı.
Engelli bireylerin de yaşadığı kullanılmaz haldeki ev, ailenin onayıyla temizlendi. Uzun süredir biriktirilen çöp yığınları, kamyonlara yüklenerek imha edildi.
Çöp evin temizlenmesinden memnuniyet duyan mahalle sakinleri ise Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a ve ekibine teşekkür etti.

BAŞKAN YILDIZ: TOPLUM SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNEMLİ 

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, sağlık ve görüntü yönünden çevreyi tehdit eden çöp evin temizlendiğini belirterek, daha temiz bir Toroslar için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

“Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sağlığını korumak için gece gündüz görev başında” diyen Başkan Yıldız, “Yüzü gülen, nefes alan Toroslar’da toplum sağlığını tehdit edebilecek benzer durumlarla karşılaşan vatandaşlarımız da 0324 322 72 00 numaralı telefondan belediyemize ulaşabilirler” dedi.


Etiket: mersin, toroslar, abdurrahmanyildiz,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA