Titiz hırsızlar tutuklandı

Tarih: 2 Temmuz 2024 Salı 10:43

Mersin’de çaldıkları otomobili yıkadıktan sonra hurdacılara satan 2 hırsız güvenlik kamerasına takılınca yakalanarak adalete teslim edildi.

 


Mersin’de bir vatandaşın arabasının anahtarını çalarak kopyalayan hırsızlar, Kurban Bayramı tatilini fırsat bilip şehir dışına giden kişinin aracını çaldı. Çaldığı aracı önce bir benzin istasyonunda yıkadı daha sonra aracı oto hurdacılarına sattı.
Çalınan aracın oto hurdacılarına satıldığını tespit eden Mersin Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışma sonucunda aracı parçalara ayrılmış şekilde ele geçirdi.
Olaya karışan 5 şüpheli yakalanarak gözaltın alındı. Emniyette sorgulanmalarının ardından işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.  M.A.P., A.K. ve M.A.T., sevk edildikleri A-adliyede adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken B.H. ve M.S. isimli ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

rpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen>

Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA