Sıcaklar başlayınca Jandarma teyakkuzda

Tarih: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 09:09

Mersin’de aşırı sıcakların başlaması ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de, ’Su Hayattır Can Almasın Projesi’ kapsamında suda boğulma olaylarını önlemek için tedbirlerini sıkı bir şekilde sürdürüyor.



Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri “Su Hayattır Can Almasın” projesi kapsamında meydana gelebilecek muhtemel suda boğulma olaylarını önlemek için sıkı tedbirler almaya başladı.
Jandarma ekipleri; Tarsus ilçesinde havaların aşırı ısınmasıyla birlikte serinlemek amacıyla suya girmenin tehlike oluşturabileceği göl, gölet, baraj ve sulama kanallarında olası boğulma olayları ile can kayıplarını önlemek maksadıyla özellikle hafta sonları ve tatil günlerinde gün boyu devriye faaliyetleri icra ediyor. O bölgede yaşayan vatandaşlarımıza belirtilen yerlerde suya girmelerinin tehlikeli olduğunu anlatarak ikazda bulunuyor.
Jandarma; suda boğulma sonucu can kaybını önlemek için denetim ve bilgilendirme faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.


Etiket: mersin, jandarma, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA