Çukurova Havalimanı için tarih bekleniyor

Tarih: 30 Haziran 2024 Pazar 22:46

Çukurova Bölgesinin ekonomik kalkınmasına da büyük destek verecek olan Çukurova Uluslararası Havalimanı için gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da gelecek açılış tarihine çevrilirken açılış için hazırlıklar tüm hızı ile sürüyor.

 

 


 
Mersin Vali Ali Hamza Pehlivan, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt ile bakanlık heyeti Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda incelemelerde bulundu

Mersin AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, bakanlık ve havalimanı yetkililerinden oluşan heyet, yapımı tamamlanan ve açılış için gün sayan Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın son halini yerinde gördü.
Havalimanında yapılan incelemelerden sonra Vali Ali Hamza Pehlivan, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt, DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, bakanlık heyeti ile bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, Çukurova Uluslararası Havalimanı yerleşkesinde düzenlenen toplantıda; tamamlanan alt yapı ve üst yapı çalışmaları, açılış öncesi hazırlıklar, ilgili birimlerin koordinasyon içinde yerine getirmekte olduğu iş ve işlemlere ilişkin hususlar değerlendirildi.

 


Etiket: mersin, çukurova, havalimanı,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA