Mersin’in gururu: Avrupa Şampiyonu

Tarih: 30 Haziran 2024 Pazar 21:47

Mersinli milli sporcu Busenur Yazar, Bosna Herkes’te düzenlenen Yıldız Erkekler ve Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu oldu.

Mersinli Milli sporcumuz Busenur Yazan, altın yumruklarını konuşturarak, Türkiye ve Mersin'in adına önemli bir başarıya atıp hem Türk bayrağını göndere çektirdi hem de İstiklal Marşımızı okuturarak Avrupa'nın en güçlü yumruğu olduğunu gösterdi.  
Yıldız Erkekler ve Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası 21 Haziran-03 Temmuz 2024 tarihleri arasında Bosna Hersek'te gerçekteşti. Avrupa'nın bir ülkesinden sporcuların katıldığı Bosna Herkes'teki Yıldız Erkekler ve Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Mersinli Milli sporcumuz Busenur Yazan 66 kg Avrupa şampiyonu olma başarısı gösterdi. 
Ödel töreninde podyuma çıkan Mersinli Milli sporcumuz Busenur Yazan, Türkiye ve Mersin'in adına önemli bir başarıya atıp hem Türk bayrağını göndere çektirdi hem de İstiklal Marşımızı okuturarak Avrupa'nın en güçlü yumruğu olduğunu gösterdi.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA