Geleceğin okçuları kupa ve madalyalarını aldı

Tarih: 29 Haziran 2024 Cumartesi 14:02

Mersin’de düzenlenen 9-10 yaş ve 11–12 yaş klasik yay, makaralı yay minikler Okçuluk il birinciliği sona erdi.

Türkiye Okçuluk Federasyonu Mersin İl Temsilciliği 2024 faaliyet programında yer alan ve Yenişehir Çiftlikköy Okçuluk Sahasında gerçekleştirilen 9-10 yaş ve 11–12 yaş klasik yay , makaralı yay minikler Okçuluk il birinciliği sona erdi.

Birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan il birinciliği sonunda dereceye giren sporculara madalyaları verilirken, 9-10 yaş klasik yay kadınlarda Akdeniz Ünlüdoğan birinci, Elif Lena Yaldız ikinci, Aybüke Çakmak üçünçü, erkeklerde Bulut Darıkuşu birinci, Atilla Yağız Çoban ikinci, Ali Berke Ulakçı üçüncü oldu.

11-12 yaş klasik yay erkeklerde ise Ali Andaç Kumcu birinci, Görkem Küçük ikinci, Berkay Alp Uzun üçüncü, kadınlarda Asya Dilara Kızmaz birinci, Nilda Umay Özbay ikinci, Ayşe İlay Demir üçüncülük elde etti. Aynı yaş makaralı yay erkekle ise Mert Ertürk birinci Arat Yılmaz ikinci, kadınlarda ise Belinay Çakmak birinci oldu.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA