Mersinli sporcular Bocce Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu

Tarih: 28 Haziran 2024 Cuma 16:07

Manisa’da düzenlenen Bocce Volo Yıldızlar ve Gençler Yer Oyunları Türkiye Şampiyonasına Mersinli sporcular damga vurdu.


Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu 2024 faaliyet programında yer alan ve 20-23 Haziran tarihleri arasında Manisa’da düzenlenen Bocce Volo Yıldızlar ve Gençler Yer Oyunları Türkiye Şampiyonasına Mersinli sporcular damga vurdu.
Manisa’nın Kula ilçesinde 18 ilden 98 kız ve 113 erkek olmak üzere toplamda 211 sporcunun katılımıyla düzenlenen “Bocce Volo Yıldızlar ve Gençler Yer Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda” Mersinli sporcularımız yıldız kızlar basamak kategorisinde Sedanur Öksüz, yıldız erkekler basamak kategorisinde Ömer Başlı, yıldız kızlar altın nokta kategorisinde Fatma Gün Genç erkekler kombine kategorisinde Mustafa Değer Uğur, Küçük kızlar röle kategorisinde Nilda Kutlay, Genç kadın geleneksel çiftler kategorisinde İremsu Coşkun ve Esma Yıldız, Yıldız erkekler röle kategorisinde ise Yasin Aksaç ve Ahmet Can Erdeveci Türkiye şampiyonu olurken, yıldız kızlar altın nokta kategorisinde Behiye Azra Kunt ikinci, Hurinaz Öpçin üçüncü, Sedanur Öksüz ve Selime Buse Kasapoğlu ikinci, Behiye Azra Kunt ve Fatma Gün üçüncü, Küçük kızlar basamak kategorisinde Nilda Kutlay üçüncü, Selen Dinili ve Şengül Baykara üçüncü, Küçük erkekler basamak kategorisinde Hasan Kuş üçüncü oldu.
Yıldızlar çift geleneksel de Hilal Kavin Kutlay/Sedanur Öksüz Türkiye 2.si, genç tekler kategorisin de Umay Kutlay Türkiye 2.oldu

Müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyon Asbaşkanı Faik Kapsız, Kula İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen, Gençlik ve Spor Kula İlçe Müdürü Ufuk Özlem, Gençlik Merkezi Müdürü Cem Bora Akıncı ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreteri Hasan Ali Şahin takdim etti.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA