Toroslar’da park ve yeşil alanlara yaz bakımı

Tarih: 26 Haziran 2024 Çarşamba 10:04

Mersin’de Toroslar Belediyesi, park ve yeşil alanlarda çim biçme, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Mersin'de, yaz aylarının vazgeçilmez mekanları olan parkları daha kullanılabilir hale getirmek için çalışan Toroslar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yol ve kaldırım kenarlarındaki yabani otların da temizliğini düzenli olarak yapıyor.

'Amacımız, Yurttaşlarımızın ve Çocuklarımızın Parklarda Gönül Rahatlığıyla Vakit Geçirmeleridir”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, yeşilin tüm güzelliklerini barından ilçenin dört mevsim daha güzel görünmesi için ekiplerin yoğun bir şekilde çaba gösterdiğini söyledi. Başkan Yıldız, “Göreve geldiğimiz günden itibaren yeşil alanlara büyük önem veriyoruz. “Yüzü gülen, nefes alan Toroslar” hedefiyle vatandaşlarımıza kent yaşamı içerisinde doğal alanlar sunmayı amaçlıyoruz. Parklarımızın ve yeşil alanlarımızın yılın her mevsiminde daha güzel, temiz ve bakımlı kalmasını sağlamak adına yürüttüğümüz bu çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA