Arpaçsakarlarlılardan Büyükşehir ekiplerine tam not

Tarih: 26 Haziran 2024 Çarşamba 09:58

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Toroslar ilçesine bağlı Arpaçsakarlar Mahallesi’nde 270, 276 ve 278. Caddelerde sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Toroslar ilçesine bağlı Arpaçsakarlar Mahallesi’nde 270, 276 ve 278. Caddelerde sıcak asfalt çalışması yaptı. Yeni yapılaşmanın devam etmesi dolayısıyla daha önce sıcak asfalt çalışmalarının yapılamadığı bozuk yollar sıcak asfaltla buluşuyor, mahalle halkının da toz şikayeti sona erdi.

Kısa bir süre önce çalışmalara başlayan ekipler, mahalle için oldukça önemli olan ve birbirine bağlı 270, 276 ve 278. Caddelerde yaptığı çalışmayla hem esnafa, hem de mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırdı. Ekipler çalışmaları tamamlarken tozdan kurtulan mahalle sakinleri ise yapılan çalışmadan son derece memnun.

Vatandaş ve esnaf, yapılan çalışmadan çok memnun

Arpaçsakarlar Mahallesi 278. Cadde’de esnaflık yapan Serhat Atay, “Şu anki çalışmadan çok memnunum. Daha önce burada hiç böyle bir çalışma yapılmamıştı. Vahap Başkan’a çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Arpaçsakarlar’da yaşayan vatandaşlardan Mehmet Atik ise, yapılan yol çalışmasını çok uzun zamandır beklediklerini belirterek, “Şu anda yollarımızdan herkes memnun. Tozdan, topraktan kurtulduk. Bu yollarımızda çalışma gerekiyordu. Vahap Başkanımızın sayesinde yollarımız yapıldı. Biz memnunuz. Kendisine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, toroslar,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA