Halk sağlığını tehdit eden ürünler imha edildi

Tarih: 25 Haziran 2024 Salı 23:26

Mersin’in Tarsus ilçesinde tarafından kent genelinde gıda üretimi ve satışına yönelik denetimler sürüyor. Bu kapsamda sağlığı tehdit eden toplamda 238 ürün ele geçirildi.

Mersin'de, Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından kent genelinde gıda üretimi ve satışına yönelik denetimler sürüyor. Bu kapsamda sağlığı tehdit eden toplamda 238 ürün ele geçirildi.

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yapılan denetimlerde halk sağlığını tehdit edenlere göz açtırmıyor. Bir işletmede yapılan denetim ve kontrollerde tarihi geçmiş ürünler tespit edildi. Ekipler tarafından ürünlere el konuldu.

ÜRÜNLERİN İMHASI YAPILDI

Tarsus Belediyesi tarafından ürünleri satan kişilere gerekli işlemler gerçekleştirildi. Ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde ürünlerin imhası yapıldı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA