Kursiyer fotoğrafçıların emeği görücüye çıkıyor

Tarih: 22 Haziran 2024 Cumartesi 14:32

Mersin Fotoğraf Derneği tarafından düzenlenen 119’ncü dönem fotoğraf eğitimi tamamlayan kursiyerler, yaklaşık 2 ay süren eğitimleri boyunca çektikleri fotoğrafları sergi ve gösteri ile fotoğraf severlerle buluşturacak.


Bu yıl 37’ncı yılını kutlayan Mersin Fotoğraf Derneği, düzenlediği eğitimler sürüyor. Bu eğitim döneminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 ay süren 119’ncü dönemi tamamlayan kursiyerler; 27 Haziran Perşembe günü saat 19.00’da Mersin Fotoğraf Derneği’nde gerçekleştirilecek sergi ve gösteri ile eğitim sertifikalarını alacak.

Asistanlığını Ümit Tekin’in eğitmenliğini Adem Karakaya, Muhittin Özüçoşkun, Hilmi Çoban, Engin Kurt, Hayrettin Kırdı, Mevlüt Özalp, Turan Sezer’in yaptığı eğitime katılan; Ayçin Özdil, Aylin Özdemir, Ayşe Gül Topal, Candan Şenol, Cennet Karakuş, Dılzar Batur, Emir Sakin, Erdoğan Öztürk, Esin Eser, Fatma Baş, Fazilet Gündüz, Hakan Mutlu, Kemalettin Bozbek, Levent Kavacık, Özge Berber, Sena Yalçınoğlu, Sercan Aslan, Şeyma Eritmen, Tunahan Kayahan ve Zehra Eliş’in çektiği fotoğraflar sergi ve gösteri ile meraklıları ile buluşturulacak.


Etiket: mersin, mfd, fotoğraf,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA