Şahsenem’den aşkta adalet arayanlara özel şarkı

Tarih: 22 Haziran 2024 Cumartesi 10:10

90’ların unutulmayan ismi ve Türk Dünyasının kraliçesi Şahsenem 12 senelik aranın ardından 4.cü sıngle çalışması ‘Oyuncak Yaşımı geçtim’ isimli şarkısıyla yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.

 

 


DMS yapım şirketi etiketiyle çıkan ‘Oyuncak yaşımı geçtim’ isimli şarkının Söz ve müziği Tezcan Erol Aranjesi Mert Aktürk’e ait. Klip yönetmenliğini Murat Alphan’ın Yaptığı çalışmanın Kostümleri modacı Perihan Demirdelen tarafından hiç kumaş kullanılmadan el işçiliğiyle özel iplik ve taşlardan tasarlandı. Özel olarak tasarlanan bu kostümüyle kamera karşısına geçen Şahsenem, “Belki de bu üzerimde kumaş ve dikiş kullanılmadan ipliklerle tasarlanan bu kostüm bir moda akımının başlangıcı olabilir” dedi.
Şahsenem, sözlerinin devamında "Artık müzikten hiç kopmamak üzere ve birbirinden güzel eserlerle sevenlerimle buluşacağım. Müzik duyguların kısa yoludur bende aşıkların iç sesi olarak Bu şarkıyı özellikle ‘Aşkı oyuncak gibi görenlere’ bir mesaj olarak sunmak istedim" diyerek sevenlerine her daim yanında oldukları için teşekkür etti.


Etiket: magazin, muzik,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA