Mersin trafiğinde bayram yoğunluğu

Tarih: 18 Haziran 2024 Salı 18:09

9 günlük kurban bayramı nedeni ile çevre illerden Doğu Akdeniz’in turizm merkezi Mersin’de tatilci akını nedeni ile trafik yoğunluğu devam ederken ekipler de, tatil beldelerinde bayram tedbirleri kapsamında trafik denetimlerine hız kesmeden devam ediyor

 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Kurban Bayramı süresince trafik kuralları ve emniyet tedbirleri kapsamında kentin önemli turizm merkezlerinden olan Alata Plajı, Kargıpınarı Plajı, Ayaş, Kızkalesi,  Kumkuyu, Susanoğlu, Akkum, Taşucu, Boğsak plajlarındaki önemli noktalarında üst seviyede ekip ve personel ile trafik yoğunluğunu azaltıcı tedbirler aldı.
Ekipler; kontrolleri sırasında araçların trafik kurallarına uyup uymadıklarını, emniyet kemeri, kırmızı ışık, cep telefonu kullanımı ve hız ihlali yapıp yapmadıkları denetleyerek vatandaşlara gerekli bilgilendirmeler yapıldı.


Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon, trafik,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA