Başkan Boltaç personelle bayramlaştı

Tarih: 15 Haziran 2024 Cumartesi 13:05

Mersin’de Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeli ile bayramlaştı.

Mersin'de Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeli ile bayramlaştı. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine belediye çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Tüm başkan yardımcıları da katılım sağladı.

Başkan Ali Boltaç, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Kurban Bayramı, bizlere kardeşlik ve dayanışma ruhunu hatırlatan önemli bir zaman dilimidir. Bu özel günlerde bir araya gelmek, kucaklaşmak ve birbirimize destek olmak, toplumumuzun en güçlü yanıdır. Hep birlikte Tarsus için çalışmaya, halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi.

BELEDİYE PERSONELİNE TEŞEKKÜR VE ÖVGÜ

Konuşmasında belediye personelinin özverili çalışmalarına da değinen Boltaç, "Siz değerli çalışma arkadaşlarım, bizler 31 Mart 2024 tarihinden itibaren halkımıza hizmet etmek için göreve geldik. Halkımıza hizmet etmeye başladığımız bu süreçte sizlerin de desteğini aldık. Sizlerle ekip ruhuyla çalıştık. Bu bir ekip işidir. Ekip ruhu önemlidir. Ekibin uyumu da başarıyı getirir. Bütün emekleriniz Tarsus halkı içindir. Biliyorum ki hepinizin aklında Tarsus’un çıkarları var. Sizlerde bu anlamda Tarsus halkı için gecenizi gündüzünüze katıyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Sizlere bu özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

DAHA TEMİZ BİR TARSUS İÇİN TEMİZLİK İŞLERİ BAYRAMDA DA GÖREVDE

Boltaç konuşmasının devamında bayram süresince yapılacak çalışmalara da değindi:” Önümüzde kurban bayramı var. Bu bayram size mutluluk, sağlık ve bereket getirsin. Hepinize mutlu bir bayram diliyorum. Biz de bu bayramda görevimizin başında olacağız. Özellikle kurban bayramında temizlik ile ilgili problem oluşmasın diye Temizlik İşleri Müdürlüğümüz de görevde olacaktır. Daha temiz daha nezih bir Tarsus için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

SAMİMİ VE İÇTEN KONUŞMA PERSONELDE MEMNUNİYET YARATTI

Bayramlaşma töreni, Başkan Ali Boltaç'ın belediye personeli ile tek tek bayramlaşması ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. Törene katılan çalışanlar, Başkan Boltaç'ın samimi ve içten konuşmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA