Jasat’tan aranan 2 kişiye operasyon

Tarih: 15 Haziran 2024 Cumartesi 13:01

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri uzun zamandır aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda düzenlediği operasyonlarda 2 kişi yakaladı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri uzun zamandır aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında, Jandarma ekipleri;  ilk operasyonda Mersin'de 'Tasarlayarak Öldürme' suçundan hakkında 16 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 7 yıldır aranan bir şahsın Mezitli ilçesinde bir işyerinde çalıştığı bilgisine ulaştı. Yapılan takip ve araştırmalar neticesinde aranan şahsın işyeri adresini tespit eden ekipler düzenlediği operasyon ile şüpheli şahsı kıskıvrak yakaladı. 
Diğer bir operasyonda ise Erdemli ilçesinde gerçekleşti. Gerçekleşen operasyonda, 'Kasten Öldürme' suçundan hakkında 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 10 yıldır aranan bir şahsın yakalanmamak için bir çadırda yaşadığını tespit eden ekipler düzenlediği operasyon ile şüpheliyi yakaladı. 
 
 Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA