Akdeniz’de 26 bin 535 metre sathi kaplama yapılacak

Tarih: 15 Haziran 2024 Cumartesi 12:28

Mersin’in Akdeniz ilçesinde ekipler, mahallelerini birbirine bağlayan yollarda düzeleme ve yenileme çalışmalarını sürdürürken yıl sonuna kadar 26 bin 535 metre sathi kaplama yapılacak.

Mersin'de Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin; Camili, Esenli, Hebilli ve Iğdır mahallelerini birbirine bağlayan yolda gerçekleşen düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sarıyıldız; “Akdeniz’de asfalt sorunu yaşayan tek mahalle kalmayacak. 2024 yılı içinde kırsal bölgelerdeki tüm yollarımızı toplam 26 bin 535 metre sathi kaplama ile donatacağız” dedi.

Fen işleri müdürlüğü ekiplerinden, bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Hoşyar Sarıyıldız, Akdeniz’de tüm mahallelere eşit hizmet sunacaklarının altını çizdi. Beş yılın sonunda ilçenin bütün sorunlarının çözüme kavuştuğu bir yönetime imza atacaklarını söyleyen Sarıyıldız; “Şu an bulunduğumuz bölgenin yollarının yenilenmeye ihtiyacı vardı. Çünkü artık kullanılabilir durumda değildi. Traktörler bile bu yollardan güçlükle geçebiliyordu. Biz de bu kapsamda başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte alana gelip inceleme ve çalışmalara başladık. Burada bölgenin en işlek caddesinde, 3 mahalleyi birbirine bağlayan yolda tadilata başladık. Emekçi arkadaşlarımız da bu konuda gerekli hassasiyeti gösteriyor. Bu sayede başta üreticiler olmak üzere bölgede yaşayan insanlarımızın sorunu çözüme kavuşmuş olacak” dedi.

'Köy yollarında 26 bin 500 metre sathi kaplama yapacağız'

Akdeniz Belediye Başkanı Sarıyıldız; fen işleri ekiplerinin yıl içinde tüm köy yollarında yenileme yapacağını kaydederek; “2024 yılı içinde yapılmasını planladığımız Akdam, Bekirde, Çilek, Civanyaylağı, Esenli, Karacailyas, Homurlu, Kazanlı, Evci, Yakaköy, Puğkaracadağ, Yukarı Burhan ve Demirhisar mahallelerimizde toplamda 26 bin 500 metrelik bir alanda sathi kaplama yapmayı planlıyoruz. Çünkü buradaki yollar artık aşınmış, çukurlaşmış bir halde. Bu yolların hepsini yenileyip kullanıma uygun hale getirerek vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracağız. Öncelikli hedefimiz, Akdeniz’de tüm mahallelerimizin eşit hizmet alması... Böylelikle 5 yılın sonunda Akdeniz’in bütün sorunlarının çözüme kavuştuğu bir yönetime el birliğiyle imza atacağız” ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, akdeniz,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA