Başkan Yıldız, kurban satış alanlarını denetledi

Tarih: 15 Haziran 2024 Cumartesi 12:23

Mersin’de Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi,Kurban Bayramı öncesikurban satış ve kesim yerini ziyaret etti.

Mersin'de Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Korukent Mahallesi’nde 50 dönüm alan üzerine düzenlenen kurban satış ve kesim yerini ziyaret etti. Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürü ile birlikte alanı gezen Başkan Yıldız, satış yapan besiciler ve vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı, esnafa hayırlı işler diledi.
Toroslar Belediyesi olarak Kurban Bayramı’nın sağlık ve huzur içinde geçmesi için tüm hazırlıkları yakından takip ettiklerini kaydeden Başkan Yıldız, kurban satış ve kesim yerlerini hem vatandaşların hem de kurban satıcılarının ihtiyaçları doğrultusunda düzenlediklerini söyledi.

'TÜM HALKIMIZIN KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN'

Çevre ve toplum sağlığını olumsuz etkileyecek durumlarla karşılaşılmaması açısından kurban kesim noktalarının dışında kurban kesilmemesini de isteyen Başkan Yıldız: “Yurttaşlarımızdan, kurbanlıklarını aldıktan sonra ilçemizde hazırladığımız ve gerekli tesisatlarını döşediğimiz kurban kesim yerleri ile kesim sahalarında kesmelerini rica ediyorum. Bu konuda hassas olacaklarını, özellikle kurban derisi ve sakatatları konusunda kurallara uyacaklarını biliyorum. Tüm Toroslar halkının ve ülkemizin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde konuştu.


Etiket: mersin, toroslar,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA