Kadak: Birlikte güçlüyüz

Tarih: 15 Haziran 2024 Cumartesi 10:50

Mersin’in eğlence ve hizmet sektöründe öncü bir rol üstlenen Keyfi Dem Yeni Nesil Meyhane’nin yanı sıra SMC Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Kadark, Kurban Bayramı’da bir araya gelmenin, sevgiyi ve dayanışmayı paylaşmanın eşsiz zamanlar sunduğunu söyledi.

Mersin’in eğlence ve hizmet sektöründe öncü bir rol üstlenen Keyfi Dem Yeni Nesil Meyhane'nin yanı sıra SMC Group'un Yönetim Kurulu Başkanı olan Mardinli İş İnsanı Savaş Kadak, Kurban Bayramı vesilesiyle içten bir mesaj yayınladı. Kadak, mesajında, "Kurban Bayramı, bize bir araya gelmenin, sevgiyi ve dayanışmayı paylaşmanın eşsiz zamanlarını sunar. Bu mübarek gün, sevdiklerimizle bağlarımızı güçlendirdiğimiz, birlikte yardımlaşma ve sevgi dolu bir ortam oluşturduğumuz anlamına gelir" ifadelerine yer verdi.

'Birlikte güçlüyüz ve paylaşmanın değerini hatırlıyoruz'

Hz. İbrahim'in fedakarlığını hatırlatarak, Kurban Bayramı'nın bizlere sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma değerlerini hatırlattığını vurgulayan Kadak, "Bu özel zaman, birlikte güçlü olduğumuzu hatırlatırken, etrafımızdaki ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatma fırsatı sunar. Öksüzlerden yetimlere, şehit ailelerinden yaşlılara kadar, sevdiklerimizi unutmadan onların sevincine ortak olmalıyız. Küçük bir jest, bir gülümseme veya bir yardım eli, Kurban Bayramı'nın gerçek anlamını yaşamamıza vesile olacaktır" şeklinde konuştu.

'Ülke ekonomisindeki güçlü duruşumuz ve büyük projelerimizle geleceğe güvenle bakıyoruz'

Kadak, mesajının devamında, Türkiye'nin ekonomik olarak güçlü bir konumda olduğunu ve büyük projelerle geleceğe güvenle baktığını da belirtti. Ülkenin ekonomik istikrarı ve devam eden projelerin, vatandaşların refahı ve mutluluğu için önemli olduğunu vurgulayan Kadak, Kurban Bayramı'nın bu güven ve umut dolu atmosferinde birlikte olmanın değerini daha da artırdığını dile getirdi.

'Sevgi dolu anılarla dolu bir bayram diliyorum'

Kadak, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Bu özel bayram vesilesiyle, sevgi ve saygı dolu bir dünya dileğiyle, tüm dostlarımın ve sevdiklerimin Kurban Bayramı'nı içtenlikle kutlarım. Birlikte geçirdiğimiz bu anlamlı günlerin, sevgi dolu anılarla dolu olmasını dilerim."


Etiket: SavaşKadak, KeyfiDem,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA