Mezitli’de Su Parkı sezonu açıyor

Tarih: 14 Haziran 2024 Cuma 14:06

Mersin’de sıcak başlayan bunaltıcı yaz günlerinde vatandaşlara serinleme imkânı sunan Mezitli Su Parkı’nın 2024 yaz sezonunu açıyor.

Mezitli Belediyesi, sıcak yaz günlerinde vatandaşlara serinleme imkânı sunan Mezitli Su Parkı’nın 2024 yaz sezonunu açıyor. Yenilenmiş haliyle 18 Haziran Salı günü hizmete girecek olan su parkı, Pazartesi günleri hariç haftanın altı günü 10:00 ile 18:00 saatleri arasında açık olacak.

Mezitli Su Parkı, vatandaşlara serinleme imkânı sunarken, havuzun su numuneleri laboratuvarlarda analiz edilerek gerekli hijyenik şartlar sağlandı. Baştan aşağı yenilenen su parkı, toplamda 3 bin 500 metreküp kapasiteye sahip. Parkta 0-7 yaş grubu çocuklar için 50 santimetre derinliğinde bir havuz, üç bölümden oluşan ve 60-150 santimetre arasında değişen kademeli derinliğe sahip yetişkin havuzu ile 8 adet su kaydırağı bulunuyor. Ayrıca duş yerleri, bayan ve erkek giyim kabinleri, emanet dolapları ve tuvaletler belediye personeli kontrolünde kullanılacak. Kaydırak havuzları saat 11.00 ile 17.30 arasında açık olacak.

Her Pazartesi genel temizliği yapılarak havuzun suyu boşaltılacak olan su parkına giriş ücreti günlük 300 TL olup, Mezitli Kart sahiplerine 240 TL, 0-6 yaş çocuklara ise ücretsiz olacak. Vatandaşlar, havuzların temiz ve güvenli olmasına özellikle dikkat çekti.

'VATANDAŞLARIMIZIN SOSYAL HAYATI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR'

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, belediyelerin yaşamın her alanında vatandaşların memnun olacağı ve ihtiyaçları olan hizmetleri üretmesi gerektiğini belirterek, "Yaz sıcaklarının en yoğun ve bunaltıcı şekilde hissedildiği bir bölgede yaşarken, yönetim olarak elimizden geldiğince Mezitli halkını, gençlerimizi ve çocuklarımızı temiz, hijyenik bir ortamda serinletebilmek, eğlendirebilmek ve yaz tatillerini keyifli bir hale getirebilmek için çaba sarf ediyoruz" dedi.


Etiket: mersin, mezitli,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA