Seçer: Mersinlilerin huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirleri aldık

Tarih: 14 Haziran 2024 Cuma 13:59

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı nedeni ile yayınladığı mesajında, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:
 “Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da güçlendiği, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışmanın, yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini hatırladığımız bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne yüzyıllardır hoşgörü ve barışın beşiği olan, zengin tarihi ve kültürel mirasa sahip güzel kentimizin gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışıyoruz. Mersin halkının desteğiyle göreve yeniden seçilmenin mutluluğu ve heyecanıyla, yeni görev dönemimizde de çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak hem bayram öncesi yaptığımız hazırlıklarla hem de bayram süresince yürüteceğimiz çalışmalarla tüm Mersinlilerin huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirleri aldık. Bayram boyunca görevimizin başında, sizlerin hizmetinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlik dolu bir bayram temenni ediyorum. Bayramın, Mersin’e ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesi dileğiyle, Kurban Bayramınızı kutluyorum."


Etiket: mersin, vahapseçer,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA