Kursiyer sergisi büyük ilgi gördü

Tarih: 13 Haziran 2024 Perşembe 22:39

Mersin’in Tarsus ilçesinde Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezi’nde eğitim alan kursiyerlerin resim sergisi büyük ilgi gördü.

Mersin'de Tarsus Belediyesi Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezi’nde eğitim alan kursiyerlerin resim sergisi ve katılım belgesi takdim programı düzenlendi. Sergilenen eserler büyük beğeni topladı.

Tarsus Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlenen kursların devam ettiği Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezi’nde, resim kursu alan kursiyerler yaptıkları eserleri sergiledi. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren merkezde, dönem boyunca eğitim alan kursiyerlerin eserlerinden oluşan sergi, yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

KURSİYERLER, EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR

Sergide yer alan eserler, kursiyerlerin eğitim boyunca gösterdikleri çabanın ve aldıkları eğitimin bir yansıması olarak büyük beğeni topladı. Etkinliğe katılanlar, kursiyerlerin özgün ve yaratıcı çalışmalarını ilgiyle inceledi. Katılım belgesi takdim programında, kursiyerler emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadı.

'TÜM KURSİYERLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ'

Yapılan kursların devam edeceğini kaydeden Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, “Kursiyerlerimizin azmi ve yetenekleri bizleri gururlandırdı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan tüm kursiyerlerimizi tebrik eder, sanat yolculuklarında başarılar dileriz.” dedi.


Etiket: mersin, sanatkültür,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA