Uysal: Bayramları huzurlu yaşıyorsak devletimizin gücü sayesinde

Tarih: 13 Haziran 2024 Perşembe 22:34

MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Kurban Bayramı vesilesiyle yayınladığın mesajda, bayramların huzurlu yaşanmasının nedeninin devletir gücü olduğunu söyledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Kurban Bayramı vesilesiyle mesaj yayımladı. Milletvekili Uysal mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Çocukluktan bu zamana kadar dört gözle beklediğimiz günlerdir bayramlar. Sabırsızlıkla sabah olmasını bekler, büyüklerimizin elini öpmeye giderdik. Kurban Bayramı’nda yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örnekleri sergileniyor, milletçe kenetleniyoruz, huzuru ve heyecanı hep birlikte yaşıyoruz. Bayramın sevincini, arkadaşlarımızla, akrabalarımızla, dostlarımızla, özel bireylerimizle birlikte paylaşacağız. İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu bayramda sağlanacak hoşgörü ortamı, birbirimize kenetlenmemizi sağlıyor."
Milletvekili Uysal, mesajında yola çıkacakları da uyararak, şu görüşlere yer verdi:
"Kurban Bayramı’nın 9 gün olması sebebiyle pek çok vatandaşımız farklı şehirlere seyahat edecekler. Bayramda yola çıkacak olan vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını rica ediyoruz. Kurallara uyalım ki bayram sevincinin yerini hüzün almasın. Tüm emniyet, güvenlik güçlerimiz ve kolluk kuvvetlerimiz, sağlık çalışanlarımız ülkemizin huzurunu korumak için bayram boyunca mesaide olacak. Türkiye Cumhuriyeti o kadar büyük bir devlet ki; her bayramı sorunsuz yaşıyoruz. Filistin’de binlerce aile yok oldu ve bir bayramı daha göremeyecekler. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak yardım elimizi mazlumların üzerinden çekmeyeceğiz. Bayram tüm dünyamıza barış ve huzur getirsin. Tüm Türk İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”


Etiket: mersin, leventuysal,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA