Toroslar’da yayla yolları bakımdan geçiyor

Tarih: 13 Haziran 2024 Perşembe 18:07

Mersin’de Toroslar Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte yayla yollarını sezona hazır hale getirebilmek için yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Mersin'de Toroslar Belediyesi Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Gözne ve Musalı Mahalleleri’nde yeni yollar açılarak düzenleme çalışmaları gerçekleştirilirken, Soğucak Mahallesi’nde kilit parke taşı onarım çalışmaları büyük bir titizlikle yürütüldü.

Özellikle yaz aylarında nüfusu artan Toroslar’ın yaylalarında daha yeni ve konforlu ulaşım imkanı sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar, yaylacıların da büyük beğenisini topluyor.

'Vatandaşlarımızın Günlük Hayatları Kolaylaşıyor'

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, modern ve güvenli ulaşım ağlarını genişletmek adına özveriyle çalışacaklarını ve Toroslar halkının yaşam kalitesini yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi.

İlçenin tüm mahallelerine eşit hizmet götüreceklerini kaydeden Başkan Yıldız: “Tarımla uğraşan vatandaşlarımız ile yaz aylarında yayla yollarını kullanan yaylacılarımızın rahat ve güvenli ulaşımı için yollarımızı yeniliyoruz. İlçe merkezinde devam eden rutin çalışmalarımızın yanı sıra kırsal mahallelerimizde de yol yapım ve onarım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. “Yüzü gülen, nefes alan Toroslar” hedefiyle gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalar sayesinde ilçemiz daha yaşanabilir hale geliyor ve vatandaşlarımızın günlük hayatları kolaylaşıyor” dedi.


Etiket: mersin, toroslar,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA