Güzellerin şıklığı ona emanet

Tarih: 12 Haziran 2024 Çarşamba 16:52

Top Model Of Turkiye 2024 yarışmasında podyumdaki güzeller için, podyum güzellerine 18 ayrı tasarım hazırlayan Selma Oruç ve kızı Aslı Şener, takdir topladı.

Moda dünyasında anne, kız olarak yoluna dolu dizgin devam eden Selma Oruç ve Aslı Şener başarılı işlere imza atmaya devam ediyorlar. Magazin ve cemiyet hayatının ünlülerinin de şıklığını emanet ettiği Selma Oruç ve kızı Aslı Şener yer aldıkları her işte göz kamaştırıyorlar.
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve jüri koltuğunda Safiye Soyman,Faik Öztürk, Demet Şener, Mehmet Ali Erbil, Wilma Elles,Ece Gürsel, Muammer Kapucuoglu, Nilay Dorsa, Selma Oruç, Aslı Şener gibi önemli isimlerin oturduğu, Top Model Of Turkiye 2024 yarışmasında podyumdaki güzellerin şıklığı da 
Selmaoruçatelien'e emanet edildi.
Gecenin sunuculuğunu 
Şenol İpek ve esin Yum üstlenirken podyum güzellerine 18 ayrı tasarım hazırlayan Selma Oruç ve kızı Aslı Şener, podyumdaki güzeller kadar takdir topladılar.
Gecenin sonunda 
Selmaoruçatelier markasıyla ünlü sanatçı Safiye Soyman elinden plaket alan Selma Oruç ve kızı Aslı Şener “Bu işte anne kız olarak yol almamız başarımızın en büyük sebebidir, yoğun bir tempo içinde yol alıyor, çoğu geceler evimize gidemiyoruz. Bizim tercihimizde bu yolda oldu Anne, kız dayanışmasıyla kimseye muhtaç olmadan yol yürümek en iyisi olmak hedefimiz” dedi.


Etiket: magazin, podyum, Top Model Of Turkiye,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA