Kimliğini unutan öğrencinin imdadına ekipler yetişti

Tarih: 9 Haziran 2024 Pazar 17:46

Mersin’de binlerce genç Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanını yaşarken Silifke ilçesinde Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kimliğini evde unutan bir öğrenciyi sınava yetiştirdi.

Mersin'de, kentin dört bir noktasına kurdukları Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri ile her öğrencinin eğitim-öğretim hayatına katkı sunan Büyükşehir Belediyesi, Temel Yeterlilik Sınavı’na (TYT) geç kalan öğrencilerin de yanında oldu. Sınav heyecanı ve stresi ile kimliğini evde unutan bir öğrenciyi hızlıca önce eve ardından da sınava gireceği okula yetiştiren Büyükşehir ekipleri, sınavın bitimine kadar öğrencilerin sorun yaşamaması için teyakkuzda bekledi.

Silifke Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’ne giden ve heyecandan kimliğini evinde unutan Neslihan Yenen’in imdadına kurs merkezi öğretmenleri yetişti. Öğrencinin sınavını kaçırmaması için ellerinden geleni yapan ekipler, Yenen’in sınavının iyi geçtiğini duyana kadar kapıda bekledi.

Yenen: Her anımda yanımda olan öğretmenlerime ve Vahap Seçer’e teşekkür ederim

Kimlik kartını evde unutan Neslihan Yenen, yardımına Büyükşehir’in öğretmenlerinin koştuğunu kaydetti. Eve gidip geldiklerini ve öğretmenlerin kendisini sınava yetiştirdiği belirten Yenen, “Sadece sınav öncesinde değil sınav anında da yanımda olan Silifke Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri öğretmenlerine ve Vahap Seçer’e teşekkür ederim” diyerek, sınavının iyi geçtiğini vurguladı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA