Bir haftadır kayıptı, cesedi bulundu

Tarih: 7 Haziran 2024 Cuma 17:06

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir haftadır haber alınamayan gencin cansız bedeni sulama kanalında bulunurken, jandarma olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir haftadır kayıp olan Serkan Fidan'dan acı haber geldi. Atalar-Yeşiltepe mahalleleri arasında yer alan sulama kanalı üzerinde hareketsiz yatan bir kişi gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi.  Olay yerine giden ekipler tarafından ceset kanaldan çıkarılarak, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Cesedin 1 Haziran Cumartesi günü ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan Serkan Fidan'a ait olduğu öğrenildi. Fidan, Yunus Emre Mahallesi'ndeki evinden markete ekmek almak çıkmıştığı öğrenilirken, Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.


Etiket: mersin, jandarma, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA