Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Tarih: 7 Haziran 2024 Cuma 10:47

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda 10 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; son bir hafta içerisinde Anamur, Tarsus, Silifke ve Erdemli ilçelerinde yaptığı araştırmalar sonucunda 10 şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığını tespit etti. Tespit edilen şüphelileri takibe alan Jandarma düzenlediği operasyonlar ile şüpheli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin ikameti ile araçlarında arama yapan Jandarma 1 kilo 772 gram kubar esrar, 465 gram bonzai, 10 gram metamfetamin, 116 kök kenevir, 25 gram kenevir tohumu, 892 adet uyuşturucu hap, 5 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 3 adet cep telefonu ile 32 adet tabanca fişeğine el koydu.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 5 şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 


Etiket: mersin, jandarma, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA