Mersin polisinden terör operasyonu

Tarih: 6 Haziran 2024 Perşembe 13:09

Mersin Emniyet Müdürlüğü PKK/KCK Silahlı Terör örgütüne yönelik yaptığı operasyonda 12 kişi yakalanarak gözaltına alındı.




Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin PKK/KCK silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin tespitine yönelik yürütülen çalışmalar titizlikle devam ediyor.
Açık kaynak araştırmaları sonucunda, şahısların sosyal medyada terör örgütü propagandası yaptıkları, il içerisinde örgüt adına faaliyet yürütme çalışmalarının olması ve daha önceden YPG terör örgütü içerisinde örgütsel eylemlere katıldıkları tespit edildi.
Edinilen bilgiler doğrultusunda il merkezinde  İ.B., F.A., Z.M., S.B., M.M., M.H. ve M.T. isimli 7 şahıs, Tarsus ilçesinde  M.S., R.B., İ.K., İ.Y. ve S.Y. isimli 5 şahıs olmak üzere toplam 12 şüpheli yapılan eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
Yapılan aramalarda dijital materyaller ve örgütsel dokümanlar ele geçirilirken, soruşturma devam ediyor. 


Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA