Halter Federasyonu Başkanı Mersin’de

Tarih: 5 Haziran 2024 Çarşamba 10:53

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Mersin İl Temsilcisi İsa Makal ile birlikte Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret etti.


Halterin gelişimi sağlamak amacıyla Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret eden Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Halter branşıyla alakalı yapılacak çalışmalar ve organizasyonlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demir, Halter branşında son zamanlarda uluslararası organizasyonlarda üst üste alınan başarılı sonuçlarla gururlandık. Mersin’de özellikle Tarsus ilçemizde Halter branşında başarılı sporcuların yetişiyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Halter branşının ilimizde yaygınlaştırılması adına Federasyon ile birlikte hareket ediyoruz. Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü ve Mersin İl Temsilcisi İsa Makal’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 
Ziyaretin sonunda Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, İl Müdürü Ökkeş Demir’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA