MSK gözünü şampiyonluğa dikti

Tarih: 31 Mayıs 2024 Cuma 09:42

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Plafy-Off final serisinin 3. maçında Sigortam.net ile karşılaşırken maçı 86-64 alarak taraftarına büyük bir sevinç yatarırken, Cumartesi günü saat 19.00’da oynacak 4’üncü maçı da alarak Süper Lige yükselmek istiyor.

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Play-off’da şampiyonluk için mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) final serisinin 3. maçında Sigortam.net ile karşılaştı. İstanbul’da Sigortam.net ile oynadığı Play-off final serisi iki maçından 1-1 eşitlikle dönen MSK, rakibini serinin 3. maçında Mersin’de ağırladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de, MSK-Sigortam.net karşılaşmasını izleyerek, Carettalara Play-off final mücadelesinde destek verdi.

Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Başkan Vahap Seçer eşi Meral Seçer, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile birlikte izledi.

Carettalar, rakibe geçit vermedi

İlk çeyreği 24-12 önde tamamlayan MSK, ikinci çeyreği de 40-33 skorla tamamlayarak ikinci yarıya önde başladı. Üçüncü çeyrekte de üstünlüğü bırakmayan Carettalar, son çeyreğe 61-51 skorla girdi. Son çeyrekte de rakibinin kendisine yakalamasına bir an bile fırsat vermeyen MSK, 85-64 skorla mücadelenin galibi oldu.

İki takım 1 Haziran Cumartesi günü serinin 4. maçında yine Mersin’de karşı karşıya gelecek. Seride durumun 2-2 olması durumunda 5. maç yeniden İstanbul’da oynanacak.

Sevim: Şampiyonluğa sadece bir galibiyet uzaktayız

Maç sonra açıklamalarda bulunan MSK Başantrenörü Can Sevim, İstanbul’daki ikinci maçta aldıkları mağlubiyet sonrası kendi evlerinde iyi bir savunma yapmaya ve maçı kazanmaya odaklandıklarını söyleyerek, “Oyuncuların hepsini tek tek tebrik ediyorum, inanılmaz savunma yaptılar ve çok hak edilmiş bir galibiyet aldılar. Şimdi şampiyonluğa sadece bir galibiyet uzaktayız. Cumartesi de bunu başarıp bu muhteşem Mersin halkıyla, taraftarımızla beraber burada bu salonda şampiyonluğumuzu kutlamak istiyoruz, umarım bunu da yapacağız” dedi.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA