Sıfır Atık Yarışması’na Anamur damgası

Tarih: 30 Mayıs 2024 Perşembe 17:05

Milli Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün düzenlediği ‘Sıfır Atıkla Sanat Yarışması’nda Anamur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye 3’cülüğü elde etti.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün düzenlediği ‘Sıfır Atıkla Sanat Yarışması’nda Anamur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye üçüncülüğü elde etti. Başarı, okulu ve ilçenin gurur kaynağı oldu.
Yarışmada Anamur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi temsil eden Barış Dikenkuşu ve Enes Kara isimli öğrenciler, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Mehmet Korkmaz'ın rehberliğinde hazırladıkları eserlerle jürinin beğenisini kazandı. Barış Dikenkuşu ve Enes Kara isimli öğrenciler, sıfır atık malzemelerden ürettikleri özgün ve yaratıcı eserlerle Türkiye genelindeki birçok okuldan katılan rakiplerini geride bırakarak bu önemli başarıya imza attı.
Ödül töreni, Milli Eğitim Bakanlığı Başöğretmen Toplantı Salonu'nda Millî Eğitim Bakan Yardımcıları Celile Eren Ökten ve Kemal Şamlıoğlu'nun yanı sıra Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz'ün de katılımıyla gerçekleşti.
Törende, dereceye giren öğrenciler Barış Dikenkuşu, Enes Kara  ve öğretmen Mehmet Korkmaz, ödülleriyle buluştu.

 


Etiket: mersin, eğitim,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA