Antik kentin Ezgisi, sanatseverleri bekliyor

Tarih: 30 Mayıs 2024 Perşembe 16:14

Mersin Devlet Opera ve Balesi’nin her ay geleneksel hale gelen müze ve ören yeri konserleri kapsamında 2 Haziran 2024 Pazar günü saat 18:00’de “Antik Kentin Ezgisi” adlı konseri ile Kanlıdivane’ de özel bir konser gerçekleştiriliyor.

Mersin Devlet Opera ve Balesi her ay geleneksel hale gelen müze ve ören yeri konserlerine devam ediyor. 2 Haziran 2024 Pazar günü saat 18:00’de “Antik Kentin Ezgisi” adlı konseri ile Kanlıdivane’ de ücretsiz olarak gerçekleşecek olan konserler sanatsever ile buluşacak.
Kanlıdivane’de gerçekleşecek olan “Antik Kentin Ezgisi” adlı Gala Konser de, Mersin DOB orkestrası şef Naci Özgüç ve koro Anıl Aydın önderliğinde gerçekleşecek. Konserin solist sanatçıları; soprano Hale Soner Kekeç, mezzo soprano Nesrin Gönüldağ, tenor Bülent Bezdüz,bariton Umut Kosman olacak.


ANTİK KENTİN EZGİSİ
🔸Orkestra Şefi: Naci Özgüç
🔸Koro Şefi: Anıl Aydın
⭐️Soprano: Hale Soner Kekeç
⭐️Mezzo Soprano: Nesrin Gönüldağ
⭐️Tenor: Bülent Bezdüz
⭐️Bariton: Umut Kosman 
📅 2 Haziran Pazar
⏰ 18:00
📍 Kanlıdivane Ören Yeri 


Etiket: mersin, sanatkültür,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA