Yıldızlar ve gençler atıcılar derece girmek için ter döküyor

Tarih: 30 Mayıs 2024 Perşembe 10:18

Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen "Okul Sporları 2023-2024 sezonu Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Atıcılık Türkiye Şampiyonası" devam ediyor.

Mersin'in ev sahipliğinde; 185 kız, 130 erkek toplam 315 sporcunun katılımıyla 01 Haziran'a kadar 'Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Atıcılık Türkiye Şampiyonası' gençler kategorisinde havalı tabanca ve havalı tüfek yarışmaları sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferhat Keskin, Okul Sporları İl tertip kurulu başkanı Mustafa Söğüt, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Mersin il Temsilcisi Ferhat Geçim ve Tesis amiri Onur Ersoy tarafından verildi.
Erdemli Atış Poligonunda düzenlenen şampiyona Yıldızlar havalı tabanca ve havalı tüfek yarışmalarının ardından sona erecek.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA